Vaimo Thaimaasta


Löydä itsellesi uskollinen vaimo Thaimaasta


Etsitkö vaimoa Thaimaasta? Nyt tulit oikeaan paikkaan, koska haluan kertoa oman tarinani siitä kuinka lopulta  löysin itselleni kunnollisen ja rakastavan thaimaalaisen vaimon. Toivottavasti kertomukseni rohkaisemana toteutat oman haaveesi ja löydät vihdoin myös rakkaan Thaimaasta itsellesi, tuosta hymyjen maasta!

Lukuisista Thaimaan matkoistani ja pitkästä oleskelustani Thaimaassa huolimatta, tapasin vaimosi lopulta Thaicupid deittipalvelun avulla koti-Suomesta käsin. Toisin sanoen minun ei olisi alun perinkään tarvinnut lähteä merta edemmäs kalaan, mutta tuli kuitenkin lähdettyä.

Kantapään kautta opin, että ei sitä kunnon vaimoa vaan niistä Pattayan ja Bangkokin baareista ja GoGo-paikoista löydä, koska niillä tytöillä on yksi ainoa motiivi sinun tai minun kanssani seurusteluun, ja se on raha.Tositarkoituksella seuraa etsivät Thaimaalaiset naiset löytyvät muista paikoista.Karu totuus baaritytöistä

Rakkaus on sokea, niinhän se sanonta menee, ja kyllä se Suomi-pojalla tahtoo mennä todellisuuden taju sekaisin, kun nämä kuvankauniit siamilaiset GoGo-kissat ottavat sinut pyöritykseen. Olitpa sitten liikkeellä selvin päin tai rohkaisuryyppyjen voimalla. Itse menin valitettavasti halpaan useita kertoja, ennen kuin vihdoin hyväksyin, että kunnon tyttöä on turha noista paikoista etsiä. Tuloksena on vain katkera pettymys kerta toisensa jälkeen.

Viisaskin menee näiden neitien kanssa vipuun, usko tai älä, koska he pystyvät luomaan niin uskomattoman todentuntuisen harhakuvitelman siitä, että todella rakastavat sinua. Todellinen suunnitelma on kuitenkin valitettavasti kupata sinut kuiviin (rahoistasi), ja siirtyä työstämään seuraavaa pokaa. Monella tytöllä on usein itse asiassa monta "projektia" vetämässä yhtä aikaa, eli hyväuskoisia rakkauden kipeitä länsimaisia miehiä saattaa olla lieassa useampi kerralla.

Tämä ei ole mitään fiktiota tai kuvittelua, vaan perustuu sekä omiin, että monien muiden hyvien ystävieni kokemuksiin. Se on pelin henki Thaimaa baari-rintamalla, ja jos olet pitämässä vain hauskaa, niin se kyllä onnistuu. Vaimo kannattaa kuitenkin etsiä muualta, ja paras ratkaisu tätä kirjoittaessa on Thaicupid.fi Thaimaalaisiin naisiin erikoistunut deittipalvelu.Vaimo Thaimaasta löytyi Thaicupid palvelun avulla

Lopulta tulin järkiini ja ymmärsin etten tule ikinä löytämään etsimääni savuisista baareista tai goukkareista. Olin kuullut erään ystäväni löytäneen luotettavan ja rakastavan Thai-vaimonsa internetin kautta, Thaicupid.fi nimisestä seuranhaku palvelusta.

Jo lähes kokonaan toivoni ja uskoni thaimaalaisiin naisiin menettäneenä päätin vielä yrittää tätä viimeistä oljenkortta. Jospa sieltä löytyisi minullekin se ihminen, jonka kanssa voin elämäni jakaa. Ystäväni kertoi, että Thaicupid sivustoa käyttävät ne Thai-naiset, jotka haluavat tutustua länsimaisiin miehiin, mutta eivät halua työskennellä baareissa tai yökerhoissa. Eli ovat niin sanotusti kunnon tyttöjä.

Monet heistä ovat koulutettuja ja itsenäisiä naisia, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella, koska ovat aidosti kiinnostuneita tutustumaan länsimaisiin miehiin, mahdollisuudesta mennä naimisiin ja ulkomaille muutosta. Parin kuukauden kuluttua ja muutamia kontakteja myöhemmin, kohdalleni osui vihdoin se nainen, jota olin etsinyt kaikki nämä vuodet!

Loppusanat

Sivustolla on suomenkielinen käyttöliittymä, minkä saat näkyviin oikeassa ylänurkassa olevaa lippua klikkaamalla jos se ei ole jo valmiiksi valittuna. Mikäli käytät sivustoa jostain muusta maasta kuin Suomesta käsin, niin todennäköisesti oletuskielenä on silloin joku muu kuin Suomi.(Huom! Sivuston uusdistumisen takia kielivalintaa ei valitettavasti ole tällä hetkellä saatavilla. Älä anna sen häiritä, hteinen kieli kyllä löytyy ;)

Rekisteröidyttyä ilmaiseksi pääset selailemaan kuvankauniiden thaimaalaisten naisten profiileja, jotka saattavat etsiä juuri sinua. Itse aloitin yhteyden pidon palvelusta löytyvien sähköposti- ja chat toimintojen avulla.

Jos olet samassa tilanteessa kuin minä olin, niin voin lämpimästi suositella Thaicupid sivustoa, koska se on kokemuksieni mukaan paras tapa löytää vaimo Thaimaasta!